Ontdek snel de aanbiedingen in onze koopjeshoek!!

Over ons

 

HifiManiacs is in 2020 opgericht en is dé plek voor liefhebbers van de betere audio. 

We verkopen alleen producten waar we zelf 100% achter kunnen staan en die we ook in onze demoruimte kunnen laten zien én horen. Ons assortiment bevat het volledige gamma van de multi-room-oplossingen van Bluesound, luidsprekers van Dali, Dynaudio, Monitor Audio, KEF, Fyne Audio en REL, versterkers van Arcam, Hegel, Denon Marantz en NAD, platenspelers van Mofi, televisies van LG, projectors van JVC, streamers van Auralic en de Nucleus muziekservers van Roon. Bijkomend verdelen we ook de hoogwaardige kabels van QED en hifi-meubels van Solidsteel en Atacama.

    Dali    Bluesound       NAD     Roon           
              

 

Omdat we het kunnen beluisteren van die producten heel belangrijk vinden, bieden we ook luistersessies aan op afspraak. En dan kan u op uw eigen tempo onze toestellen komen ontdekken. 

Dus, aarzel niet, contacteer ons en maak een afspraak om bij ons langs in Hasselt of voor een demo in uw eigen woonkamer!

Ook indien u ondersteuning nodig hebt bij het plaatsen van onze toestellen, komen we met plezier bij u langs om ze correct in te stellen zodat u onmiddellijk kan beginnen met genieten van uw muziek.

"Music is the emotional life of most people" (Leonard Cohen)